Lida'nın Yan Etkisi Var mı?

| 0 Comments

Hasta olan herkes niçin hasta olduklarını bilmek isterler. Olağanüstü teknolojik silahlarımıza rağmen, çoğunlukla bu soruya bir yanıtımız yoktur.Ama biliyoruz ki, kan grupları yüzünden bazı hastalıklara karşı daha eğilimli ve açık olan bireyler vardır. Belki de bu bizi, hastalıkların hücresel nedenlerini anlayabilmeye ve hastalıklarla daha etkin biçimde savaşarak onları yok etmenin yollarını bulmaya götürecek kayıp ilişkidir.Ama yaşlanma sürecinin neden bireysel farklılıklar içerdiğini de bilmiyoruz. Neden dinç ve sağlıklı görünen 50 yaşında bir koşucu bir kalp krizi sonucu ölürken, 89 yaşında ve ömründe hiç egzesiz yapmamış bir kadın zinde ve dayanıklı olabiliyor? Neden bazılarında Alzheimer ya da erken bunama hastalığı ortaya çıkarken, diğerlerinde görülmüyor?İleri yaşlarda hastalıkların genel sebebi aşırı kilolardır  ve Lida form hapı ile önlem almak gerekir. Hangi yaşlarda fiziksel bozulma kaçınılmaz hale geliyor?Bulmacanın bazı parçalarını bulduk. Genetik bilimi sayesinde, kromozomlardaki kişiye özel farklılıkların, bir insanm diğerinden daha hızlı bir biçimde çökmesine neden olacak hassasiyetlere etkisi olduğunu biliyoruz. Ancak bu çalışmalar henüz tamamlanmadı.Kan grupları ve yaşlanma arasında, ya da daha detaylı bir değişle, yaşlanmanın en büyük iki fizyolojik bağlantısı olan böbrek yetmezliği ve beyin çökmesi ile lektinlerin ağdalaştırıcı özellikleri arasında bir bağlantı olduğunu farkettim.
Yaşlanmaya başladığımızda, böbrek fonksiyonunda buna bağlı bir düşüş olur. İleri yaşlarda sık görülen hastalıklar arasıda obezite de vardır.Obezite tedavisi Lida ile desteklenmelidir.Oyleki 72 yaşındaki ortalama birinin böbrekleri gerçek kapasitelerinin % 25′i ölçüsünde çalışmaktadır.Böbrek fonksiyonumuz, kan damarlarımızda temizlenip dolaşım yapan ne kadar kan bulunduğunun da bir göstergesidir. Bu filtre sistemi çok narindir. Kandaki çeşitli sun öğelerin içinden geçebileceği kadar geniş ama bütün hücrelerin geçmesini engelleyecek kadar da ince ve dardır.Lektinlerin ağdalaştırıcı etkisinin yapışarak, işleri köstekleyişini hatırlayın. Kanm süzülmesinde böbrekler temel unsurdur ama lektinlerin ağdalaştırıcı etkisi, zaman içinde bu işlemi sıkıntıya sokabilir. Bir biçimde kan dolaşımınızın içinde yolunu bulan birtakım lektinler, kendilerini böbreklerin içinde ağdalaştırarak, yerleşirler. Bu, tıkanmış bir pis su borusuna benzer. Zaman geçtikçe süzülme işlemi fonksiyonunu yitirir. Giderek daha çok ağdalaşma olması, daha az kanın temizlenebileceği anlamına gelir. Bu ağır bir süreç olsa da, sonuç öldürücüdür. Böbrek yetmezliği yaşlılarda fiziksel çöküşün önde gelen nedenlerinde biridir. Eğer altmışbeş yaşın üzerinde bir obezite hastası iseniz Lida kullanmayınız.

Lidanın görülen en belirgin yan etkileri;
*Baş ağrısı
*Ağız kuruluğu
*Mide Bulanması
*Kalbin aritmisinin artması
*Uykusuzluk
*Aşırı Sinirlilik
*Kabızlık

Bu güne kadar belirlenen yan etkileri bunlar olup genelde nadir olarak ortaya çıkmaktadırlar.
Özellikle kilosu az olan kişilerde bu etkiler daha fazla görülmekte olup genelde ilk 3 gün bunlar yaşanabilir. Metobolizma kapsüllere alışınca bu yan etkiler görülmemektedir.

Lütfen dikkat
Her üründe olduğu gibi Lida yan etkiler doğurabilir diye düşünüyor olabilirsiniz. Ancak yukarıda anlattığımız şekilde kullanılan Lida herhangi bir yan etki yapmamaktadır. Ancak yine de Lida kullanımına başlamadan önce eğer sağlık sorunlarınız var ise ya da bir ilaç kullanıcısıysanız doktorunuza danışmanızda fayda olacaktır.

Leave a Reply

lida canlı destek