Lida'nın Etkisi Nasıldır?

| 0 Comments

Kesik kesik ve devamlı olmak üzere iki çeşit karın ağrısı vardır. Zayıflama sırasında karın ağrısı ile karşılaşmamak için diyet hapı Lida kullanmanız önerilir.Kesik kesik olan ağrılar bağırsak duvarlarındaki kasılmalardan oluşur, fakat devamlı ağrının (saatlerce sürer), bağırsak yolunda olabilecek ülser veya ufak çatlaklar, apandisit, bağırsak düğümlenmesi ya da bir tümör gibi birkaç ayrı sebebi olabilir. Bununla beraber birçok insan sebebinin belirli bir nedene bağlanamadığı sürekli karın ağrısından muzdariptir. Karın içindeki kas, tendon ve yağlı tabakayı inceleyene kadar bunun kaynağı benim için bir gizemdi, incinmiş bağlar (sürekli şişkinlik ve karın duvarlarının gazdan dolayı gerilmesi), karındaki, üst üste binen kasların sebep olduğu zayıf noktalarda oluşan ufak fıtıklar ve karın duvarında kilo verirken oluşan şişmiş yağ kümeleri bu çeşit tanımlanamayan ağrıya yol açacaktır.
Genellikle hızlı yenen yemek sırasında hava yutulması ya da onikiparmak bağırsağına kaçan asitik mide sularının bazik ortamla reaksiyona girmesi sonucu oluşur.Hızlı yemek kilo oluşumuna neden olabilir fakat çözümü Lida ile zayıflamaktır. Gaz oluşumu yemek yedikten bir saat kadar sonra oluyorsa bu söz konusu kimyasal reaksiyondandır. Yedikten hemen sonra hissedilen şişkinlik ise büyük olasılıkla yemek sırasında yutulan havadan kaynaklanır.Öğünün bir iki saat ardından şişkinlik oluşur ve yoğun gaz çıkarma başlarsa, muhtemel sebep maya veya fazla kandida (bir çeşit mantar) büyümesi sonucu midede oluşan mayalanmadır. Bazen bu hissi, gaz ve toksik alkollerin midede oluşması, emilmesi sebebiyle gelen baş dönmesi ve halsizlik izleyebilir.
Karın bölgesindeki fazla gaz ve midedeki yüksek asit miktarı bazen fıtığa yol açabilir. Karın boşluğundaki gaz, mideyi diyaframın içinden göğüs boşluğuna doğru iter. Yoğun bir ağrı duyulur ve midenin sıkışmış duvarı kurtulana kadar devam eder. Acı göğüs kemiğine, sırta ve hatta boyuna vurabilir. Bu çeşit acı endişeye yol açabilir, çünkü ağrı kalbe o kadar yakındır ki çekenlerin çoğu kalp krizi geçirdiklerini düşünür. Aşağıda sıralanmış olan faktörler spastik kolun hastalığında önemli rol oynar.Bu sebeplerden ötürü Lida kullanmanız sizin yararınızadır.

Leave a Reply

lida canlı destek