Lida Spuriluna Enerji Desteği

| 0 Comments

Lida Spuriluna Enerji Desteği



Içeriği
SPİRULİNA TOZU, AKASYA GAMI, BİTKİSEL SELÜLOZ, LAKTOZ

Gramaj
700 MG 100 TABLET

Yeşil yiyecek ve içecekler daimi sağlık besini deposunun favorisi buğday çimeni suyundan tutun da ve  gibi alglara kadar oldukça geniş bir anı kapsar. Bu gibi yosun türevlerinin en kuvvetlisi olarak kabul edilen yunnan yosunu da Lida‘ nın en kuvvetli etken maddesidir. Bunların hepsinin kendine has besin profilleri vardır ve değişik fakat birbiriyle örtüşen amaçlar için kullanılırlar. Gelin işe hepsinde ortak olan temel şeyle başlayalım:
Krolofil. Bitkilerin yeşil görünmesini sağlayan madde olan klorofil doğal bir kan temizleyicisidir. Kişi Lida ile zayıflarken öte yandan detoks ile de arınır. Bu ne anlama gelir? Pekâlâ, anaerobik bakteriden maya ve mantara kadar her şeyin kanla seyahat ettiğini düşünün. Bağışıklık sistemimiz bu tür yabancı maddelere karşı saldıran bileşkeler üretirler ki klorofil de vücudumuza zararlı olabilecek tortuların temizlenmesinde etkilidir. Arizona’da natüropatik doktor olan Dr. Sonja Pettersen, “Klorofil bakteriyel gelişimin engellemekte yardımcı olur,” diye açıklıyor. “İstenmeyen artıkların atılmasına ve enzimlerin çalışmasına yardım eder. Lida kullanıcılarının bilmesi gereken en önemli olgu, içerikdeki yosunun doğal bir anti inflamatuardır ve besinsel açıdan da yoğundur.” Gerçekten de , chlorella ve yabani mavi-yeşil alg gibi klorofil içeren bitkiler geleneksel Çin tıbbı ve diğer Doğu uygulamalarında tedavi için gerekli öğelerdir.
Klorofilin “kan yapıcı” şöhreti birtakım bilimsel temellere dayanıyor olabilir. Kırmızı kan hücreleri ile klorofilin moleküler yapısı, merkezi atom haricinde hemen hemen aynıdır ki kırmızı kan hücrelerinde bu atom demirken, klorofilde magnezyumdur. Klorofil bazen “bitki yaşamının kanı” olarak da adlandırılır.
Bir de asidite ve alkalinite konusu var. Her bahçıvanın da bildiği gibi toprağın nispi asidite ve alkalinitesi pH’ ı ölçülerek belirlenebilir. Sağlıklı olmamız için vücudumuzdaki asit ve alkalinin dengede olması gerekir (pH idrar, kan ve tükürükten ölçülebilir). Pettersen, “Önleyici tıbbın geleceğinin vücudunuzun pH’ını düzene sokmanıza bağlı olduğuna inanıyorum,” demektedir. “Her şey asiditeye sebep olabilir; stres, rock müzik, şeker ve diğer çok sayıda besin. Ancak eğer vücudunuzda alkalin maddelerle, yani , alglar, chlorella, klorofilin faydalarını içinde barındıran tüm “süper yeşiller” ile dengeyi sağlayabilirseniz, vücudunuzun pH’ mı uygun seviyede tutabilirsiniz ki bu da hastalıklara karşı direncinizin artmasına yardım eder. Lida en etkin şekilde yosunla çalışır ve çabalar.  seviyesinde enzimler gelişir ve vücuttaki iyileşme güçlerini harekete geçirir.”

Leave a Reply

lida canlı destek